Tagged by PK.

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4. Ans. "Don't mention Kemal and cloning in the same breath. I cant handle it." - The Sky is falling, Sidney Sheldon

2.Stretch your left arm out as far as you can & catch air? Ans. Yes... Just air!!

3. What is the last thing you watched on TV? Ans. Samachar Plus (DD News)

4. Without looking, guess what time it is? Ans. 7.00

5. Now look at the clock, what is the actual time? Ans. 6.58

6. With the exception of the computer, what can you hear? Ans. Chinna Chinna Aasai.

7.When did you last step outside? What were you doing? Ans. Went to Mahapalipuram 2 days back!

8.Before you started this survey, what did you look at? Ans. PK's Blog!

9.What are you wearing? Ans. Shorts & T-shirt

10.When did you last laugh? Ans.

11.What is on the walls of the room you are in? Ans. A calendar.

12.Seen anything weird lately? Ans. Yes. This tag!!!

13.What do you think of this quiz? Ans. Brilliant quiz... Done by Siddharth Basu?

14.What is the last film you saw? Ans. Ice Age 2: Melt Down

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy? Ans. List would be too long to fit here!!!

16.Tell me something about you that I dunno Ans. Tell me what you know about me!

17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do? Ans. Abolish corruption.

18.Do u like to Dance Ans. Yes!

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans. No idea! Hello... sudden-aa kettaa epdi?

20 Imagine your first child is a boy, what do you call her? Ans. Soooper question...
If my first child is a boy, I donno what I would call her!!!!

21.Would you ever consider living abroad? Ans. No way... Ye jo des hai mera... Swades hai mera!

22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates? Ans. "Hey... How come you are here? It's not time for you yet!!!"

Me not tagging anybody!
By Aravind on Wednesday, May 31, 2006 at 6:52 AM Post Categories: ,
Comments
  1. visithra

    lol i hve to do this tooo

  1. Anand Prabhu

    haha.. nice one.. enakkum intha velai baaki irukku.. :D

  1. Aravind

    @ Visit:
    romba naal kazhichu indha pakkam vandhu irukkeenga... welcome :D

    @ AP:
    seekram pannu pa :)

  1. Ponnarasi Kothandaraman

    Tht was a nice read...And itha paatha Sidharth quiz mari irukka ? :)) Hm..iruakatum irukatum.

  1. Mythreyee

    heloooooo.. enga da poita?

  1. fun2fun

    "Imagine your first child is a boy, what do you call her?" LOL... brilliant question.. :))

  1. Aravind

    @ PK:
    he he :)

    @ Vasu:
    I am back :)

    @ ayshu:
    :)

Post a Comment